EvenementOrganiseren.nl

Hoe overleef ik Blue Monday met mijn team?

Door More Balls Than Most
Blue Monday staat weer voor de deur. Blue Monday is altijd op de derde maandag in januari, in 2020 is dit op 20 januari. Wil jij samen met jouw team Blue Monday op een leuke en energieke manier doorstaan? Boek dan de lachworkshop van More Balls!

Wat en wanneer is Blue Monday?

Blue Monday staat weer voor de deur. Blue Monday is altijd op de derde maandag in januari, in 2020 is dit op 20 januari. Blue Monday is bedacht door de Britse Psycholoog Cliff Arnall. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste mensen zich op deze dag het ongelukkigst voelen. Dit zou te maken kunnen hebben met het feit dat de goede voornemens niet gelukt zijn en dat de vakanties nog ver weg zijn.

Lachworkshop

De lachworkshop van More Balls Than Most is perfect voor Blue Monday. Om even uit de sombere vibe te komen heeft More Balls een energieke lachworkshop. Met de lachworkshop activeer je de lachspieren en voelt men zich na de workshop vrolijker en heeft men veel meer energie.

Het is een goed idee voor het begin van de dag en ook nog eens super gezellig. Wist je dat je met lachen veel calorieën verbrand? Ideaal dus voor als je nog van plan was om te gaan sporten na het werk, want dat hoef nu niet meer! ;)

Met de lachworkshop maak je Blue Monday een stuk minder treurig en kan je weer met volle energie de werkweek beginnen. Daarnaast is de workshop ook zeer geschikt als teambuilding activiteit.

Ik wil dit!

Denk je nu: ‘ik wil deze lachworkshop boeken!’ ga dan naar onze website of neem telefonisch contact met ons op. Wist je dat al onze workshops worden aangepast aan jouw bedrijf? Zo heeft elke workshop nóg meer effect op de deelnemers omdat ze echt worden meegenomen in de workshop.

Wil je een andere workshop dan de lachworkshop boeken en ben je benieuwd wat ons overige aanbod aan workshops is? Neem dan een kijkje op onze website of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag met het op maat organiseren van jouw personeelsevenement!

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x