EvenementOrganiseren.nl

Hoe creëer je een betekenisvolle online evenementervaring?

CONNECT SESSIE - Over een paar weken is iedereen gewend om webinars en online evenementen bij te wonen. Maar hoe kun je een online ervaring creëren waardoor mensen zich verbonden voelen, iets nieuws leren en een glimlach op hun gezicht krijgen?

In deze video een aantal voorbeelden van verschillende typen online events. Maar ook hoe je jouw online programma samenstelt. Hoe kun je nieuw publiek bereiken? En hoe kun je beter een boodschap overbrengen en zorgen voor meer duurzaamheid?  Vanuit zijn expertise deelt expert Gerrit Heijkoop zijn tips. Denk bijvoorbeeld eens aan de  volgende mogelijkheden voor jouw online evenement: 

  • Een webinar waarbij gasten online aanwezig zijn in een mini studio. 
  • Één interessante gast uit in een mini studio ontvangen
  • Will people ever go online for so long?


Host Gerrit Heijkoop
Heijkoop is een ondernemer met een passie voor technologie, evenementen en het inspireren van andere mensen. Ervaring met het verbinden van fysieke en online doelgroepen sinds 2009. Een veel gezien gezicht in de internationale evenementen industrie als spreker, dagvoorzitter en presentator; zowel online als offline. Met zijn bedrijf LiveOnlineEvents is hij gespecialiseerd in hybride events. 


 
 

 
NetworkTables Connect
Deze online community is opgericht door NetWorkTables en EventBranche. Een online community met honderden kennissessies en een netwerk van 1000-en eventprofessionals en opdrachtgevers over de hele wereld. NetworkTables Connect (Online Community) biedt online keynotes tot ronde tafels en zelfs enkele aks me anything sessies.

Zelf een sessie hosten? Dat kan. Klik op onderstaand logo om aan te melden voor de sessies of om zelf een sessie aan te maken.Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x