EvenementOrganiseren.nl

Geen gast kan nog zonder persoonlijke aandacht

Aandacht is het nieuwe goud. Over deze trend valt van alles te lezen in ons Gouden Giraffe Jaarboek. Het is makkelijker gezegd dan gedaan, het geven van aandacht. Laat staan het geven van persoonlijke aandacht. Hoe breng je toch die personal touch in jouw event. Laat je inspireren door dit artikel.

Persoonlijke aandacht voor gasten tijdens events is van groot belang om ervoor te zorgen dat ze zich welkom en op hun gemak voelen. Dit kan bijdragen aan een geslaagd event en kan ook helpen om de merkbeleving te versterken. Hieronder geven we enkele voorbeelden van geslaagde manieren om persoonlijke aandacht te geven aan gasten tijdens zakelijke events.

  1. Persoonlijke welkomstnotities
    Een persoonlijke welkomstnotitie, zoals een kaartje of brief, kan gasten een gevoel geven van waardering en aandacht. Dit kan zowel bij aankomst als bij vertrek gegeven worden en kan een leuke herinnering zijn aan het event.

  2. Persoonlijke introducties
    Als gasten aankomen op het event, kan het helpen om hen te introduceren aan andere gasten of organisatoren. Dit kan een gevoel van verbondenheid creëren en kan ook helpen om zakelijke connecties te leggen.

  3. Persoonlijke attenties
    Kleinigheidjes, zoals een cadeautje of een lekkernij, kunnen een persoonlijke touch toevoegen aan het event en kunnen gasten een gevoel geven van waardering. Dit hoeft niet duur te zijn, maar kan een aandenken zijn aan het event.

  4. Persoonlijke follow-up
    Na afloop van het event kan het helpen om persoonlijk contact te hebben met gasten, bijvoorbeeld door middel van een telefoongesprek of een persoonlijk bericht. Dit kan laten zien dat de organisatoren geïnteresseerd zijn in hun feedback en ervaringen tijdens het event.

 

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x