EvenementOrganiseren.nl

Expert aan het woord: De eventmanager van Holland Evenementen Groep

Door De Kaap
In deze rubriek laten wij een ervaren eventmanager aan het woord. Zo legde EvenementOrganiseren.nl ditmaal een aantal vragen voor aan Jan-Pieter Knuivers van Holland Evenementen Groep. Hij is hier al meer dan 8 jaar werkzaam en hij heeft daarmee veel kennis binnen de evenementenbranche.

Hoe kan de locatie bijdragen aan het succes van een evenement?
Een locatie kan het beste bijdragen aan het succes van een evenement door meer te bieden dan alleen de verhuur van de locatie. Wij denken graag met de klant mee. Als de klant iets externs wil inhuren, nemen wij dat bijvoorbeeld graag over. Het organiseren van het begin tot het eind is iets waar wij de klant graag mee helpen.

Hoe ziet een samenwerkingstraject eruit?
Wij gaan graag met de klant om de tafel zitten om de details van het evenement te bespreken. Zo leren beide partijen elkaar kennen wat zorgt voor een makkelijkere communicatie gedurende het proces.
 

Iedereen kent het Wipe Out, maar wat weten we nog niet over de Holland Evenementen Groep en deze locatie?
Naast Wipeout bieden wij nog veel meer aan! We willen graag iedereen wat leuks aanbieden zodat er ook voldoende te doen is voor gemêleerde groepen.  22 september gaan wij ons eerste shared event organiseren waarbij er meerdere groepen tegelijk gebruik kunnen maken van onze locatie om zo de kosten per persoon laag te houden.
 

Hoe ziet jouw droom evenement eruit?
Voor mij zijn de leukste evenementen zo uniek mogelijk. Zo hebben wij ooit voor een bedrijf een klein hotel gebouwd op onze parkeerplaats. Dat was echt een bijzondere ervaring!
 

Bij Holland Evenementen Groep kan een scala aan typen evenementen georganiseerd worden. Wat is volgens hen de ideale indeling van het uitje en hoelang moet het duren?

Teambuildingsevenement: Bij ons duurt een teambuildings-activiteitenprogramma over het algemeen 4 uur. Dit is inclusief ontvangst en een prijsuitreiking. Vaak vinden de groepen het leuk om af te sluiten met een gezellige barbecue. Een voorbeeld teambuildingsevent duurt dan vaak van 13:00 uur tot 17:30!

Personeelsfeest:  Een feestje startend met een diner laten wij vaak rond een uur of 19:00 beginnen. We geven daarna graag de gasten de keuze wat ze willen doen. Een gokje wagen in het casino, een filmpje kijken in onze openlucht bioscoop of gezellig dansen op de dansvloer. Rond 00:00 uur is het feest afgelopen. Voor het all-inclusive concept houden wij vaak 5 uur aan voor een personeelsfeest.

Holland Evenementen Groep
De Holland Evenementen Groep is een allround evenementenlocatie, gelegen aan de A15 bij Tiel in het midden van Nederland.

Dit is dé locatie voor het leukste bedrijfsuitje, een onvergetelijk vrijgezellenfeest en het doeltreffendste teamuitje! Onze kracht is dat wij alles op 1 locatie hebben. 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x