EvenementOrganiseren.nl

Experience design online? Event design? Jij kan het ook

De marketeers en communicatieprofessionals die heilig overtuigd zijn van de kracht en impact van live binnen hun marketing en communicatie zijn de afgelopen jaren doorontwikkeld in hun professie. Onder meer experience design en event design in een canvasmodel hebben hun 'events' nog veel krachtiger gemaakt. Rare termen? Lastige materie? Nee hoor, dit is echt een verbeterslag voor iedereen.

Van 13.00 tot 13.30 neemt Nils Roemen je mee in de wereld van online experience en hoe je van kijkers deelnemers maakt. 

Online experience hoe van kijkers deelnemers maken

Nils Roemen | Experience designer

"Hoe raak en betrek je mensen nu in online events en experiences."

In mijn sessie deel ik de valkuilen en top ervaringen die ik met onze initiatief  “de experience experts” heb meegemaakt. Ik vind het nog te vroeg mezelf expert te noemen. Maar heb al wel zoveel fouten gemaakt en opgelost dat de zwarte band in zicht komt.

(G)aim for the heart. Alleen door mensen recht in het hart te raken komen ze in beweging. Dit is het domein van de experience designer. Mensen mee sleuren het avontuur. De mix van storytelling, real life gaming en experience design is buitengewoon sterk gebleken voor iets waar veel organisaties in deze tijd mee worstelen: “Hoe krijg ik mijn mensen mee?”
 


Van 13.00 tot 14.00 heb jij of iemand uit jouw team de unieke mogelijkheid om een live online workshop te volgen van Event Canvas TM (zie foto bovenaan):

Hoe zet jij succesvol verandering op de agenda?

Roel Frissen & Ruud Janssen | Event Design Collective

In deze sessie leer je Event Design gebruikmakend van de Event CanvasTM methodologie kennen. Hoe passen organisaties als Google, het IOC, Bayer en de Verenigde Naties Design Thinking toe op hun events? Verder krijg je inzicht in hoe Event Design verandering teweeg brengt en hoe ‘change makers’ in organisaties succesvol verandering op de agenda zetten en events strategisch inzetten. 

En er is nog veel meer kennis en inspiratie te halen op #TNE20, 1 december van 09.30 tot 15.30 uur. Voor 49,- euro stel je lopende de dag jouw eigen programma samen. We zien je in onze virtuele locatie:

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x