EvenementOrganiseren.nl

Event organiseren? Dit festival geeft je 100-en tips en antwoorden

The Next Event, zo heet een wel heel bijzonder beursconcept, of kennisfestival zoals organisator EvenementOrganiseren.nl het noemt. Op het evenement vind je vele tientallen experts (120), die als kennisexposant een eigen huiskamer hebben. In die relaxte setting delen zij op onderwerp hun kennis en krijg jij antwoord op al je vragen. Woensdag 18 september, De Broodfabriek in Rijswijk. Alleen voor opdrachtgevers en bureaus en de toegang is gratis!

Inmiddels is de voorinschrijving geopend, na inschrijving kun je enkele dagen later in het voortraject van The Next Event kennissessies boeken om zo gericht bij de juiste experts uit de eventbranche aan te schuiven en antwoord te krijgen op jouw specifieke vragen bij het organiseren van jouw event(s). De exposantenvloer is ingericht om antwoorden en tips te krijgen.

Daarnaast zijn er in De Broodfabriek 5 podia met sprekers en workshops. 'Leren decoreren', 'creatief denken', weten hoe je BN'ers inzet rondom je evenement, of tips in het voortraject, etc etc. Je vindt al die kennis, al die antwoorden en het passende aanbod op The Next Event, woensdag 18 september 2019 in De Broodfabriek in Rijswijk. Leuke bijkomstigheid: de bezoekers zijn louter opdrachtgevers en bureaus, dus wees welkom. En wist je dat dit concept vorig jaar tweede werd in de verkiezing Beste Beursconcept ter wereld (BEA World)?

De voorinschrijving voor GRATIS toegang is geopend, wees er snel bij, want er is een maximum aantal bezoekers: www.thenextevent.nl 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x