EvenementOrganiseren.nl

Event BlackJack: antwoord op de 21 meest gestelde eventvragen

Live communiceren, live contact, raken, binden, teamgevoel, het is in deze tijd niet alleen een uitdaging, maar het roept ook veel vragen op. Of je nu gaat voor online, hybride of live in het klein, afhankelijk van de restricties loop je steeds weer tegen uitdagingen aan. Tijdens The Next Event 2020 op 1 december gaan we 21 van die vragen tackelen in Event BlackJack.

Sjoerd Weikamp (hoofdredacteur van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl) geeft samen met vele experts antwoord op die 21 vragen.

We duiken in de protocollen, nieuwe producten, aanbod en locaties die jouw event zowel hygienisch, als qua 1,5 meter afstand veilig kunnen neerzetten, wat kan er nou wel en wat niet, waar moet je aan denken zodra je voor een online en hybride event gaat, hoe maak ik van platte online communicatie een experience, welke voorbeelden zijn er waar we nu iets van kunnen leren, welke maatregelen moet ik nemen qua triage, qua signing, routing, hoe kan communicatie mijn bezoekers perfect voorbereiden, etc etc.

Kortom: alle vragen die we tot nu toe hebben binnengekregen van opdrachtgevers en organisatoren krijgen in die sessie een antwoord. Vanzelfsprekend zetten we tijdens Event Black Jack ook nog de joker in: vragen die jij hebt en die niet beantwoord zijn in deze sessie, worden alsnog tijdens de andere kennissessies van The Next Event beantwoord of met de 'joker' die jij mag inzetten, binnen 48 uur alsnog beantwoord door het team van EventBranche.nl.

THE NEXT EVENT 2020: back to school editie

Locatie: vanuit je huiskamer, kantoor of iedere andere plek met een internetverbinding (online)
Dinsdag: 1 december vanaf 09.30
Wat: Kennissessies, expertssessies en netwerken
Prijs: Tickets: 49,- euro per persoon

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x