EvenementOrganiseren.nl

Evenementenlocatie Rijswijk: de diverse eventruimtes van De Loods

Door De Loods Rijswijk
Eventlocatie De Loods in Rijswijk verhuurt diverse high-end kantoorruimtes en flexwerkplekken. Daarnaast beschikken zij ook over eventruimtes voor evenementen met een zakelijk karakter. "Binnen De Loods hebben we een oneindigheid aan mogelijkheden voor zakelijke meetings en events."

In evenementenlocatie De Loods wordt er niet alleen gebouwd aan een ideale werkomgeving, maar ook aan een omgeving waar je elkaar ontmoet en waar je kennis met elkaar kunt delen. Sinds september beschikt De Loods over twee extra subruimtes.

De Loods Rijswijk: Het Breinplein

Het Breinplein, de centrale hal, is geschikt voor maximaal 200 personen. Dé ruimte voor jouw klantevent, kennissessie of netwerkborrel.

De Loods Rijswijk: De Bovenkamer

Onze Bovenkamer is geschikt voor meetings en training met een maximum van 6 personen.

De Loods Rijswijk: De Karpuzovroom

De Karpuzovroom is de ideale ruimte voor een demo, vergadering of training en geschikt voor 30 personen. Deze ruimte beschikt tevens over een ruime open keuken en is voorzien van een LCD-scherm en flip-over. 

De nieuwe sub ruimtes
"Door de grote vraag van extra ruimtes naast het Breinplein zijn we gestart met de bouw van extra subzalen, zodat grotere groepen uiteen kunnen gaan tijdens een congres of bijeenkomst. Vanaf 1 september zijn de twee subruimtes opgeleverd en al diverse keren geboekt", aldus Debbie van Holsteijn van de evenementenlocatie in Rijswijk.

Logica Lobby en Kennis Kamer
De Logica Lobby en de Kennis Kamer, zoals de twee ruimtes worden genoemd, zijn twee ruime ruimtes om in groepen uiteen te kunnen gaan en beschikken overLCD-schermen. De Logica Lobby is geschikt voor maximaal 60 personen in theateropstelling en heeft daarnaast een ruime pantry. De Kennis Kamer kan worden ingericht met een theateropstelling voor 30 personen. 
Kortom meer mogelijkheden in De Loods voor jouw zakelijke events!

>> Meer weten over De Loods of interesse in een rondleiding?

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x