EvenementOrganiseren.nl

Mobiele laadpaal huren voor jouw evenement?

Door ChargeMakers, tijdelijke mobiele laadpalen
Nu eindelijk de deuren weer open kunnen voor alle live evenementen en we langzaam maar zeker kunnen kiezen om minder online te doen en gewoon de auto te pakken, worden we geconfronteerd met de nieuwe wereld. Een wereld waarin steeds meer bezoekers van jouw evenement in een elektrische auto rijden en dus zijn extra laadpalen geen overbodige luxe. Dit moet je weten over mobiele laadpalen huren voor jouw evenement.
De e-auto, maar ook de hybride exemplaren parkeren in versneld tempo de beschikbare plekken van ieder event vol. Het aandeel elektrisch aangedreven auto’s is daarbij het afgelopen jaar met 40% gestegen en dat brengt het totale aandeel inmiddels op meer dan 15%. Dat percentage zal snel doorgroeien en dus heeft de checklist voor het organiseren van een evenement een nieuwe onderwerpregel erbij: mobiele laadpaal huren voor jouw event.
 

Laadpalen bij evenementenlocaties

Een rondje bellen langs de middelgrote evenementenlocaties maakt duidelijk dat extra laadpalen geen overbodige luxe zijn, omdat lang niet iedere evenementenlocatie al over afdoende vaste laadpalen beschikt. Het biedt zelfs een extra welkome service tijdens een congres, beurs of ander soort evenement. Een ‘elektrische bezoeker’ (15 %) van een evenement die simpel en makkelijk zijn auto even kan laden, is een tevreden gast en zal deze luxe zeer waarderen op het moment dat hij of zij het evenement verlaat. Maar dan moet je dus wel nadenken over extra tijdelijke laadpunten en tijdelijke laadoplossingen, omdat er anders al snel een tekort is op locatie.
 
 

Mobiele laadpalen evenement

Sinds enige tijd is het mogelijk mobiele tijdelijke laadpalen te huren bij ChargeMakers. Het gaat daarbij om twee mogelijkheden:
 
  • een ‘laadplein op wielen’ met meerdere aangesloten laadmogelijkheden
  • laadpalen die direct worden ingeplugd op de bestaande voorziening
 
Een mobiele laadpaal huren kan per stuk, maar zelfs het vormen van een plein voor 30 tot 40 auto’s is daarbij ook geen probleem. Dat kan al vanaf 1 dag: in de ochtend plaatsen en ‘s avonds weer ophalen kan uiteraard ook. Voor langere perioden of zelfs permanent. Deze service kan nog uitgebreid worden met het personaliseren of met ‘branding’ van de mobiele laadpaal.
 
Voor de elektrisch aangedreven bezoeker van ieder event is het ‘just plug-in’ en kan het net het juiste verschil in beleving maken. Meer weten over deze nieuwe service? Ga dan naar de expert in mobiele laadpaal huren op EvenementOrganiseren.nl.

Tip: lees ook deze artikelen

x