EvenementOrganiseren.nl

Evenement organiseren? The Next Event biedt twee levende checklisten

Stiekem was het allemaal niet nieuw: hybride, digitaal, online, virtueel, app’s, nieuwe tools en eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken, was opeens binnen ons handbereik: tijdens COVID-19 trouwden de digital marketeer en de experience professional met elkaar. Maar als opdrachtgever moet je wel goed weten wat je moet doen. Online events en fysieke events zijn echt werelden van verschil. Daarom komt Lenny Klaassen van Effectivents met twee workshops tijdens The Next Event: de levende checklist: online events én de levende checklist: live events.

Tijdens The Next Event op maandag 19 september in de Fokker Terminal Den Haag zijn tientallen kennissessies op onze kennisvloer. Die sessies worden gegeven door experts uit de eventbranche. Daarnaast is er een aantal workshops en keynotes in break-out rooms. Eén van de sprekers daar is Lenny Klaassen. Zij geeft al jaren trainingen en cursussen rondom het organiseren van effectieve evenementen. Op The Next Event heeft zij twee workshop:

De levende checklist: live events

We kunnen ze niet een-op-een zomaar programmeren en organiseren zoals daarvoor. De disruptie heeft grote maatschappelijke gevolgen, maar zeker ook specifiek ten aanzien van onze wensen en houding ten opzichte van het organiseren dan wel bijwonen van fysieke events.

Tijdens deze expertsessie bespreken we nieuwe uitdagingen en kansen van fysieke events anno nu. Een checklist voor het nieuwe denken rondom fysieke events.

De levende checklist: online events

Echter, nu we massaal ook de voordelen van online hebben leren kennen zullen ze een vast onderdeel van de eventkalender blijven uitmaken.

Wat zijn de do’s, don’ts, tips, learnings en noviteiten op dit gebied na ruim 2 jaar ontdekken, ontwikkelen en ervaren?

Laat je tijdens deze expertsessie inspireren over de vele mogelijkheden en randvoorwaarden voor een succesvolle inzet van online events.

>> AANMELDEN THE NEXT EVENT
>> 
MEER WETEN OVER THE NEXT EVENT

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x