EvenementOrganiseren.nl

Evenement in corona-tijd? Zo wordt jouw event hygiënisch

Hygiëne is ook weer een nieuwe expertise die de organisator van een evenement moet kunnen afvinken. Gelukkig zijn er in no time diverse producten en diensten ontwikkeld die dit vraagstuk op jouw evenement prima kunnen oplossen.

Onderstaande producten en diensten kunnen allemaal een uitkomst zijn voor de het hygiene vraagstuk op jouw evenement. Van duurzame hygiene zuil, tot gepersonaliseerde mondkapjes en van dispensers, persoonlijke mist tot hygienische relatiegeschenken:

Duurzame oplossing voor hygiëne op jouw evenement

Cartoseat.com heeft in de Covid-tijd niet stil gezeten en werkt hard aan uitbreiding van het productenaanbod. 'Wat onmisbaar wordt op live events zijn desinfectiepunten en daarvoor hebben wij een duurzame cartoboard desinfectiedisplay ontwikkelt die volledig gemonteerd geleverd wordt eventueel met handgel en tissueboxen.'

Mondkapjes met je eigen glimlach



Vanaf nu is het niet meer mogelijk om tijdens het shoppen, werken of reizen met openbaar vervoer je lach te verbergen. Het produceren van deze unieke persoonlijke mondmaskers op (event)locatie is binnen 2 minuten gebeurd of je upload een foto en we versturen hem per post. Onze maskers zullen iedereen laten lachen. Vanzelfsprekend ook verkrijgbaar met logo.

Optimale veiligheid en hygiëne voor bezoekers van jouw evenement: van dispensers tot 'mist' uit de fogger...

'Optimale veiligheid en hygiëne voor werknemers en bezoekers tijdens 1,5 meter evenementen garanderen, hoe doe je dat?' Hoe kunnen we op kleinere maar in de toekomst ook op de wat grotere events veiligheid garanderen voor medewerkers en bezoekers? HYGENIQ heeft de antwoorden.

 

Hygienische relatiegeschenken?

Momenteel is het nog belangrijker dan anders: hygiëne. Wij hebben tal van items om ook in tijden van corona met een goed geschenk voor de dag te komen. Bijvoorbeeld met antibacteriële sleutelhangers of pennen, maar ook handreinigingsdoekjes zijn een leuke aanrader. Bekijk deze voorbeelden maar eens.

Meer over hygiene op jouw evenement, inclusief de voorwaarden die het protocol zakelijke bijeenkomsten voorschrijft, klik op onderstaande cover en bekijk het online magazine:

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x