EvenementOrganiseren.nl

Entertainment met enorme impact

De kwaliteit van uw evenemententertainment kan uw evenement maken of breken. Van de hoofdact tot kleinere elementen en interacties, het is belangrijk om het goed te doen. Wat uw evenementbudget ook is, hier zijn een aantal ideeën voor entertainment voor evenementen om u te inspireren.

Multi-Level
Je wilt op verschillende niveaus entertainen, op groot en klein niveau. Natuurlijk is een grote entertainmentact een geweldig idee, maar wat zullen deelnemers doen terwijl ze wachten? Overweeg verschillende niveaus van entertainment voor continu amusement dat de juiste toon raakt.

Denk bijvoorbeeld aan het volgende:
- De wachtrijen.. Als je elementen van je evenement hebt die in wachtrijen kunnen veranderen en deze zijn onvermijdelijk, verander ze dan! Communiceer met de wachtenden via grote schermen in de buurt van de wachtruimte, of zorg voor een aantal gesprekspartners die uw gasten alvast van kennis voorzien, dit kan ook in combinatie met humor.
Amuseer de mensen.. Hoeveel ruimte je ook hebt er is altijd genoeg ruimte voor een stuk toneel. Simpelweg het toevoegen van rekwisieten of interactieve crowd-games kan het event ook leuker en boeiender maken.
- Denk klein.. Vergeet niet om klein te denken en overweeg de persoonlijke aandacht die entertainment onvergetelijk maakt. Dit kan iets eenvoudigs zijn als het garanderen van tafelverhalen tijdens een bedrijfsgala voor netwerken, interactieve sprekers of rondzwervend entertainment.

 

Make It Social
Verras uw bezoekers niet alleen, vermaak uw publiek door het viral te laten gaan! Dit verbetert het merkbereik door uw evenement populair te maken en wereldwijd te delen. Maak de verbinding online en offline. 

Toon emotie
Mensen zullen uw informatie en ervaringen van uw evenement willen delen als het sterke emoties bij hen oproept. Of het nu gaat om een verrassing, om opwinding, ontzag of plezier is! Als je een act, een show of een performer gebruikt die zo uniek is (en ook aansluit bij uw merk) Dat mensen zich verbaasd of verrast voelen, dan zullen ze hun ervaring met anderen willen delen. Vertrouw niet op aanwezigen om het entertainment vast te leggen (met name als het een verrassing is), dus zorg ervoor dat je iemand hebt die het opneemt, je weet nooit wanneer het beeldmateriaal van pas kan komen voor volledige voorvertoningen. PLan vooruit. Doe wat onderzoek naar wat populair is, maak een buzz met entertainmentteasers op sociale media en je zou zelfs pers kunnen uitnodigen voor verslaggeving!

 

Onthoud wie je publiek is 
Uw evenementstijl en -type zullen in grote mate bepalen wat qua entertainment geschikt is of niet. Professionele evenementenorganisatoren zullen eerst een aantal factoren in overweging moeten nemen om ervoor te zorgen dat het entertainment 'past' bij het evenement: Weet met wie je praat: Analyseer de demografie van uw publiek; bepaal leeftijd, sociale achtergrond en geslacht en kies dienovereenkomstig entertainment. Een eerbetoon aan 'One Direction' of 'Justin Bieber' kan geschikt zijn voor een bedrijfsfeest, maar niet voor een galabaldiner.
Laat het aansluiten op de locatie en de ruimte waarin het entertainment plaastvindt Locatiegrootte en -locatie is een factor die veel evenementplanners en organisatoren vergeten (of op het laatste moment onthouden!). Dit is belangrijk, want het zal een rol spelen bij het beslissen of je al dan niet dat luchtteam wilt hebben of een full-scale swingband!
De begroting is ook ontzettend belangrijk. Heb je een strikt budget waarbinnen je moet werken, of is geld geen probleem? De hoeveelheid geld die een bedrijf bereid is te besteden aan entertainment heeft invloed op de beschikbare opties. Laat u door uw evenementenbureau adviseren over de mogelijke opties. 

 

122 Event Entertainment Ideas for 2019 first appeared on EventMB

EvenementOrganiseren.nl & EventBranche.nl is trots onderdeel van het EventMB-netwerk.