EvenementOrganiseren.nl

Een uniek evenement. 5 voorbeelden van hoe het anders kan

Door art'otel amsterdam
Wanneer is een event nu uniek? Hoeveel evenementen heb jij inmiddels bijgewoond, en welke is je nu echt bijgebleven? Juist, meestal het event waarbij het net allemaal even iets anders ging dan normaal. En zo’n event kan jij nu ook organiseren. art’otel amsterdam neemt je aan de arm en loopt een aantal mogelijkheden met je door die jouw event tot een uniek evenement maken.

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ is hier niet van toepassing

 

  • Start de dag met yoga

Beginnen om 8 uur in de ochtend hoeft nog niet zo erg te zijn als je met jouw team een yoga les krijgt van een gerenommeerde yoga teacher. Het liefst in een artistieke en inspirerende omgeving.

 

  • Schilderen in een art gallery

We zeggen niet dat het zo is, maar misschien is het tijd om je collega’s eens wat vriendelijker af te schilderen. Maar dan letterlijk, omringd door inspirerende kunst maken jouw gasten hier hun mooiste kunstwerk. Een perfecte ijsbreker of juist een team-building event aan het eind van een vergaderdag.
 

 

  • Voeg wat Gatsby flair toe aan je event

Wat dacht je van een private casino? Een spelelement op niveau in een artistieke omgeving. Ga nog een stapje verder en zet een lichtspel in, waaronder een gepersonaliseerde art curtain, om aan de ervaring bij te dragen.

  • Sluit de dag af met een speakeasy room

Voor diegene die eens wat anders wil dan een gewone borrel als afsluiting. Laat jouw team en collega’s eens echt verrassen met een speakeasy room. Een hotelkamer als verrassingskamer. De kamer wordt omgebouwd als unieke private underground bar, net zoals de grote kunstenaars dat in der tijd deden.

 

  • Een silent disco break

Een onderbreking waar je even los mag gaan en gek kunt doen. De voorzieningen en ruimte bij art’otel amsterdam laten het toe een pauze eens anders in te steken. Goed voor een portie nieuwe energie.

 

 

Vergaderen, dat doen we natuurlijk ook

Alleen een uniek evenement  is natuurlijk niet hetgeen we willen. We willen vooral een effectief evenement, en effectief zijn we vooral wanneer er creativiteit naar boven komt of wanneer er energie loskomt om een stapje verder te denken. Bij art’otel amsterdam kijken ze graag met jou naar de mogelijkheden om jouw unieke evenement uit te rollen en tot een succes te maken. Zo worden vergaderingen, conferenties, brainstorms en workshops niet alleen een stuk leuker, maar ook effectiever. 
 

 

Jouw unieke evenement bij art’otel amsterdam

art’otel amsterdam  is gelegen tegenover Amsterdam Centraal Station en biedt ontelbare mogelijkheden als het gaat om het organiseren van een uniek evenement. Het boutique-style hotel werkt tevens nauw samen met het naastgelegen historische Park Plaza Victoria Amsterdam voor nog meer flexibele en creatievere oplossingen voor uw evenement. De gezamenlijke benadering van de twee locaties levert een echte unieke touch op. Gezamenlijk bieden de moderne hotels meer dan 400 kamers, vergadercapaciteit voor zowel kleine als grote bijeenkomsten, twee restaurants, twee bars, een illy café, een gallerij, een spa en een fitness- en wellnesscentrum. Een schat aan verbonden faciliteiten op één locatie, direct tegenover het Centraal Station.  Één voorstel en één contactpersoon voor uw unieke evenement op - wellicht -  wel twee locaties. 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x