EvenementOrganiseren.nl

Een lezing met muziek zorgt gegarandeerd voor energie en interactie

Door Groovy Business
Groovy Business opent het lezingen-seizoen met de grootste hits en de beroemdste artiesten. Een piano, een muzikant, verhalen, beats en samples vormen de ingrediënten van de Groovy Business Road Show. Een lezing over de meetbare resultaten en merkbare effecten van muziek.

Wat hebben Madonna, 50 Cent, en Mozart gemeen? Hoe agile werkt Beyoncé en wat heeft John Bon Jovi met HR-beleid? 

Pianoman Peter van Kempen neemt u tijdens een interactieve show boordevol muziek, humor en inspirerende verhalen mee op reis in de wereld van beats, jamsessies, soundchecks en grooves. Peter speelt piano, keyboards, zingt, rapt, vertelt en demonstreert hoe artiesten, popsterren en muzikanten kennis delen, krachten bundelen en onderlinge verschillen productief maken.

Groove, move, improve your business

Ervaar verbindende kracht van muziek…
Hoe klinkt een marketeer? En een manager? Wat doen een dirigent en een productspecialist samen in een band? Hoe klinkt het als je bedrijf gaat grooven en hoe kun je je klanten laten co-creëren? En vooral: hoe bezorg je je klanten, medewerkers en collega's een Lovely Day! Met het spelen in een band als metafoor en met muziek van Bach tot Bruno Mars en van Queen tot Lady Gaga krijgen begrippen als leiderschap, samenwerken, vertrouwen en passie een nieuwe dimensie.

Thema’s
Business & Management, Leiderschap & Samenwerken, Cultuur & Communicatie.

Biografie
Peter van Kempen heeft gestudeerd aan het conservatorium in Maastricht en staat sindsdien al meer dan 30 jaar op podia in binnen- en buitenland. Met zijn serieel meesterschap als muzikant, projectleider en ondernemer helpt hij mensen, teams en organisaties bij het realiseren van hun ambities.