EvenementOrganiseren.nl

Dompel je onder in kennis en inspiratie op The Next Event

The Next Event is terug. Op maandag 19 september is de Fokker Terminal in Den Haag the place to be voor opdrachtgevers en organisatoren. Organiseer je binnenkort een event, dan mag je dit kennisevent niet missen. In een dag word je op de hoogte gebracht van alle trends, ontwikkelingen en je gaat gegarandeerd naar huis met een verse lading kennis en inspiratie.

Ready for impact? Go live! Dat is het thema van The Next Event op 19 september. Zeker voor organisatoren en opdrachtgevers is er veel veranderd. De pandemie heeft voor tal van ontwikkelingen gezorgd op het gebied van live communicatie en experience marketing. Als de afgelopen twee jaar ons iets heeft geleerd, dan is het wel hoe belangrijk het is live met elkaar te communiceren. 

Impact

Opdrachtgevers willen impact, tevreden klanten en een goede opbrengst van de geinvesteerde euro's. Tal van experts uit het veld wijzen de weg in het speelveld, dat zich in een razend tempo blijft ontwikkelen. Dit samenspel maakt The Next Event al vele jaren succesvol. Ook dit najaar laven honderden opdrachtgevers en organisatoren zich aan de waardevolle kennis van de experts op de beurs. Experts op het gebied van bijvoorbeeld locaties, duurzaamheid, catering, studio's, incentive reizen en AV delen hun kennis.

Hoofdredacteur Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl geeft in een keynote de stand van zaken weer en werpt een blik in de toekomst. Het programa bevat voorts presenaties die boordevol inspiratie zitten. De komende weken maken we meer namen bekend. Voor nu lichten we een klein tipje van de sluier op door de presentatie van trendwatchers Lieke en Richard Lamb aan te kondigen.

Kaarten bestellen

De locatie van The Next Event is de Fokker Terminal in Den Haag. Alleen al deze - zeer goed te bereiken - locatie maakt een bezoek aan dit event meer dan de moeite waard. Kaarten kosten 99 euro per setje van twee. Eten en drinken is inbegrepen. Tickets bestel je hier.

 

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x