EvenementOrganiseren.nl

De toegevoegde waarde van sport op uw bedrijfsevenement

Door De Kuip Meetings & Events
Het maakt niet uit hoe stijf uw doelgroep ook is; sport verbindt altijd. En ook al bestaat uw doelgroep niet uit sportfans; een stadion van binnen zien geeft een magisch gevoel. Laat staan dat zij zelf het veld op mogen. In dit artikel leest u wat de meerwaarde van sport is voor uw bedrijfsevenement.

Bij De Kuip Meetings & Events zien zij al jaren het effect van sport in combinatie met zakelijke events. Op deze locatie worden al meer dan tachtig jaar topprestaties geleverd, niet alleen door de Feyenoorders op het veld. De Kuip is de perfecte locatie om een bedrijfsevenement te combineren met sportieve activiteiten. Sport inspireert. Zo ontstaat vanzelf een evenement dat de deelnemers imponeert.

Sporten tijdens een bedrijfsevenement, het is een krachtige combinatie.
Waarom? Een hevige brainstormsessie of interactieve presentatie kan nog zo constructief zijn, een sportieve activiteit zorgt ervoor dat het hoge niveau tijdens de meeting of het evenement vastgehouden wordt. Samenwerken en motiveren zijn belangrijke eigenschappen bij het uitoefenen van een teamsport, maar ook in het bedrijfsleven komen ze van pas.

Ervaar het topsportklimaat
In De Kuip heerst een topsportklimaat. Hier gaat men recht op het doel af en is men recht door zee. Het iconische stadion spreekt tot de verbeelding bij velen. Hier een evenement organiseren en combineren met sport werkt motiverend. Ervaar wat de spelers meemaken bij een voetbalclinic op het veld of een vergadering in de kleedkamer. Meer op zoek naar inspiratie? Denk dan aan een motivatiespeech van bijvoorbeeld de hoofdtrainer van Feyenoord.

Teamwork
De link met voetbal is snel gemaakt in De Kuip, maar de activiteit hoeft niet altijd aan deze sport gerelateerd te zijn. Zo is er onder meer de mogelijkheid om op hoogte een touwbrug te maken. Vertrouwen, teamwork en het overwinnen van angsten spelen hierbij een belangrijke rol. De activiteiten kunnen overal in De Kuip plaatsvinden. De mogelijkheden zijn eindeloos. De spelerstunnel is een bijzonder geschikte ruimte voor een escape room. In teamverband wordt het vermogen om te presteren onder tijdsdruk getest. Wordt het 45 of 90 minuten?

Succes
Uiteraard is sporten ook plezier hebben. De Kuip en emotie gaan hand in hand. Tijdens bedrijfsevenementen kunnen diverse voetbalspellen, zoals levend tafelvoetbal, voor de nodige hilariteit zorgen, maar onderschat het stukje teamwork niet. Sport en een bedrijfsevenement combineer je in De Kuip. Het vergroot de productiviteit en de kans op een succesvol resultaat. Je zult niet het eerste team zijn dat succes boekt in dit stadion.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x