EvenementOrganiseren.nl

De evenementenbranche: hoe nu verder? NEW LIVE Talkshow morgen om 11:00 uur

Evelien Post van Hunkemöller, Arnold Koning (Rijkswaterstaat) en Chantal de Jonge van KPN Zakelijk zijn alle drie op hun geheel eigen manier binnen hun bedrijven en organisaties verantwoordelijk voor events, experience en live communicatie. Samen met de legendarische Joe Pine en een spectaculair onderzoek van Martin de Munnik (Neurensics) kijken we met hen naar nu en de toekomst van live communicatie en eventmarketing. Ben jij er bij? Meld je aan!

Op de dag dat een deel van Nederland vakantie krijgt, sluit EventBranche.nl samen met partner AVEX een bizar eerste deel van het jaar af met de talkshow NEW LIVE. In een programma van een klein uur gaan we het gesprek aan met de opdrachtgevers van live communicatie en experience marketing.
at doen zij nu en gaan zij doen met live, events en experiences binnen hun marketing en communicatie?

In de AVEX STUDIO'S van partner AVEX, specialist in audiovisuele oplossingen voor evenementen, ontstaat een online talkshow waar ook jij als kijker interactief aan deel kunt nemen en waar het gesprek aan tafel met onder meer een sterk merk uit de modewereld, een bekend telecombedrijf en een grote overheidsorganisatie een goed beeld zal geven van wat er nu georganiseerd wordt en hoe we straks verder kunnen. Daarnaast ook ruimte voor wat nieuwtjes en zelfs primeurtjes. Kortom een programma dat je wel even gezien moet hebben. Je bent van harte welkom in de online live stream vanuit de AVEX STUDIO'S. 

Meld je aan door op onderstaande afbeelding te klikken: 
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x