EvenementOrganiseren.nl

De evenementenbranche en het Coronavirus: wat je moet weten

Op het zusterplatform EventBranche.nl werd de afgelopen dagen veel kennis gedeeld over de gevolgen van het Coronavirus voor de evenementenbranche. Op Evenementorganiseren.nl delen wij normaal gesproken alleen maar content waarmee wij kunnen bijdragen aan het organiseren van geslaagde evenementen. Nu alle evenementen landelijk on hold staan breekt er een andere tijd aan. De tijd van online events? Van 1 op 1 meetings?

Alles wat wij op EventBranche.nl delen kan ook voor jou als opdrachtgever/ eventmanager interessant zijn. Wij zetten alle artikelen op een rij:

Evenement geannuleerd? BTW terug!

Alle evenementen on hold, zijn er nog oplossingen?

De keiharde gevolgen van Corona: werktijdverkorting, krediet of bijstandverlening zelfstandigen

Event annuleren door Corona? Wat zijn de scenario's?

10 tot 20 miljard voor ondernemers en ZZP-ers om hoofd boven water te houdenMaar ook een persoonlijke boodschap van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl:

Van de redactie: SamenDRAN? Er is één branche die het kan....toch?

 EVENTBRANCHE - Wat kun je nog zeggen? Wat kun je nog schrijven? In onze branche was de ernst van dit virus eigenlijk al ver voor de maatregelen bekend: annuleringen, afzeggingen tot nu: een volledige lockdown. Het geldt natuurlijk voor alles en iedereen en laat helder zijn, er is maar één prioriteit en dat is de gezondheid van een ieder, maar daarna ons bestaan, ons (levens)werk en onze branche... 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x