EvenementOrganiseren.nl

Claus presenteert nieuwe zalen The Farmhouse est. 1858 en IJzeren Frits!

Door Claus Park Collection
Claus in Hoofddorp blijft zich ontwikkelen en vernieuwen. The Farmhouse, vroeger een van de stallen van de Mentzhoeve boerderij, en IJzeren Frits, het oude woongedeelte van de boerderij, zijn recentelijk volledig vernieuwd.

The Farmhouse, vroeger een van de stallen van de Mentzhoeve boerderij, is nu een karakteristieke ruimte met hoog dak en authentieke balken. Op het landelijke terras staat een indrukwekkende Zuid-Afrikaanse braai voor een heerlijke barbecue. In IJzeren Frits ervaren gasten het “sociëteitsgevoel” met o.a. comfortabele zithoeken, (selfservice) pantry en vergader/biljarttafel.

De afgelopen maanden zijn beide zalen volledig gerenoveerd en vernieuwd. De zalen worden al veelvuldig gebruikt en zijn enthousiast ontvangen door gasten.

The Farmhouse is een karakteristieke ruimte voor evenementen tot 150 personen met een grote openhaard en directe toegang tot het landelijke en idyllische terras. Gasten komen hier samen voor een zakelijke of feestelijke bijeenkomst, voor een high-end presentatie of heerlijke barbecue op de Zuid-Afrikaanse braai.

IJzeren Frits is een multifunctionele ruimte voor vergaderingen, presentaties, gezellige borrels, workshops, trainingen en private diners tot 50 personen en heeft twee verdiepingen. De begane grond is ingericht met comfortabele zithoeken, een (selfservice) pantry, whiteboard, 75 inch TV, vergadertafel die omgebouwd kan worden tot biljarttafel en zelfs een vintage platenspeler met platen van Frits. De eerste verdieping is een inspirerende ruimte en gestyled als oude sportruimte met boksbal, ringen, een bok en klimrekken. Daal naast de ingang van IJzeren Frits af naar de kleine kelder die te gebruiken is als speakeasy of voor een proeverij.

De naam van de zaal is geïnspireerd op de grondlegger van de boerderij, Arnoud Hendrik van Wickevoort Crommelin, bijgenaamd “IJzeren Frits”. Zijn belangstelling voor de paardensport en jacht is grondslag geweest voor de inrichting van de ruimte.

Claus Park Collection
Claus Park Collection bestaat uit drie evenementenlocaties in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp: Claus, Courtyard by Marriott hotel en Papa’s Beach House. Claus biedt multifunctionele eventzalen, restaurants, drie escape rooms, een casino en 20 bowlingbanen. Het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel heeft 148 hotelkamers en vijf vergaderzalen en breidt momenteel uit met 111 hotelkamers, twee vergaderzalen, een auditorium, twee break-out rooms en foyer. Papa’s Beach House is een goed bewaard geheim in het bos met een restaurant, een eventzaal, twee terrassen en een privé strand.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x