EvenementOrganiseren.nl

Catering en food op jouw event? Kom naar FOOD for Thought

Op maandag 30 mei organiseert EventBranche.nl samen met EvenementOrganiseren.nl en de Mauritskazerne in Ede twee evenementen die je zullen inspireren om op een andere manier met food en catering op jouw evenement bezig te gaan. In de ochtend is The Next Event: Food for Thought, speciaal voor opdrachtgevers van zakelijke evenementen, in de middag is EventBrancheLIVE, speciaal voor branchegenoten.

The Next Event: Food for Thought
Maandag 30 mei Mauritskazerne Ede

Inloop vanaf 09.00, programma van 10.00 tot 13.30 inclusief lunch 

Food for Thought 

We mogen weer. Ook jouw bedrijf, merk of organisatie brengt weer mensen samen. Maar is de wereld van live communicatie en events na COVID veranderd? Zijn jouw consumenten en relaties veranderd? Misschien wel, misschien niet.  

Paar feiten op een rij? 

  • 80 procent van alle bedrijven zegt nog meer te investeren in duurzaam en verantwoord ondernemen 
  • Met gemiddeld 27 procent is ‘catering’ de grootste kostenpost van ook jouw event 
  • De consument verschuift steeds meer naar duurzaam voedsel 
  • Omdat live de grootste impact heeft, kiezen bedrijven meer en meer voor events om hun betekenis- en purposemarketing te etaleren

Juist op evenementen wil je uitstralen en laten beleven dat ook jullie organisatie verantwoord en beter de toekomst ingaat. Meer weten hoe je dat met food kunt doen? Kom dan maandagochtend 30 mei naar de Mauritskazerne in Ede voor een portie Food for Thought.

Keynote Hans Steenbergen:

‘Merken en bedrijven zijn steeds meer bezig met betekenisvolle marketing. Op hun eigen evenementen willen ze dan ook graag laten zien dat ze het beter doen dan voorheen.’

Inhoudelijke programma:
Food-visionair Hans Steenbergen (FoodInspiration) neemt je mee in de toekomst van food en purpose-marketing. We duiken ook in de wereld van korte ketens (Pieter Vink, Nedergroep), voedselverspilling (Sanne Stroosnijder, Wageningen Universiteit) en vertical growing (Jaco Kuiper, Milligreens). Tot slot gaan we samen lunchen en netwerken. 

 

EventBrancheLIVE voor branchegenoten

Ben je geen opdrachtgever, maar branchegenoot? Dan is 30 mei ook jouw dag om tot Food for Thought te komen. Dan ben je namelijk van harte welkom op dezelfde locatie, de Mauritskazerne in Ede, waar keynote Hans Steenbergen je meeneemt in de wereld van food en catering en de toekomst. Daarna volop gelegenheid om de locatie te bewonderen en te netwerken:


Aanmelden, klik op onderstaande afbeelding met een deel van de aanwezigen:

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x