EvenementOrganiseren.nl

Breepark is meer dan een locatie voor evenementen

Door
Zie je op tegen de organisatie van je evenement? Geen nood! Wij kunnen ook de productie ervan uit handen nemen.

Breepark is een splinternieuw vrijetijdsgebied aan de rand van Breda waarin verschillende elementen samenkomen: congres- en vergaderzalen, een grote evenementenhal, diverse horecagelegenheden en meer!

“Wij zijn meer dan alleen een locatie voor evenementen”, aldus Tanya van Dijk van Breepark. “Je kunt bij ons alleen een ruimte huren. Maar als je er tegenop ziet om zelf heel het evenement te moeten organiseren, helpen we je graag een handje mee. Of nemen je zelfs alles uit handen!”

Er komt veel kijken bij het organiseren van een evenement. Denk aan het regelen van catering, toiletten en entertainment tot het uitnodigen van gasten en het regelen van vervoer. Niet iedereen heeft hier de tijd of de ervaring voor om dit zelf te organiseren. Kan je wel wat hulp gebruiken? Of vind je het gewoon prettig om even te sparren? Wij kunnen je adviseren over allerlei zaken, maar kunnen bijvoorbeeld ook ondersteunen bij de organisatie en productie van je event, of dit zelfs helemaal verzorgen. Kortom, laat ons weten waar je zelf aan denkt. Dan gaan we samen voor tevreden bezoekers en een succesvol evenement.
 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x