EvenementOrganiseren.nl

Bijzondere industriële evenementenlocaties

Een aantal jaren groeit de vraag naar industriële locaties. Dit zijn locaties met een rijke historie, meer dan een lege hal voor een evenement. De hoge plafonds, de stalen balken, de roestige deuren, de beleving, het draagt allemaal bij aan uw evenement.

Fokker Terminal

bijzondere evenementenlocatie
Kenmerken: Gevestigd in de voormalige school van Luchtvaarttechniek in Den Haag. Van productpresentaties en bedrijfsfeesten tot beurzen en modeshows. Ook voor congressen en seminars is de Fokker Terminal zeer geschikt. 
Locatie: Den Haag 
Capaciteit: 100 tot 1000 personen 

klik hier voor meer informatie

Hangaar2


Kenmerken: 
De locatie, het voormalig militair vliegveld Valkendburg in Katwijk,  met industriële look en feel, is zeer geschikt voor zakelijke evenementen zoals congressen, beurzen en productpresentaties.
Locatie: Katwijk 
Capaciteit: tot 2500 personen


klik hier voor meer informatie

TOBACCO Theater

bijzondere evenementenlocatie
Kenmerken: Een voormalige tabaksveiling omgetoverd tot een moderne, industriële theater- en eventlocatie, met veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit.  Industrieel, fris, stoer. De liefde voor detail en historie spat van de muren af.
Locatie: Amsterdam 
Capaciteit: 9 zalen, tot 600 personen, tot 500 personen catering


klik hier voor meer informatie

De Rijtuigenloods

Bijzondere evenementenlocatie

Kenmerken: De Rijtuigenloods biedt met de combinatie van een historisch, industrieel karakter en een trendy interieur een unieke locatie voor een congres, beurs of bedrijfsfeest.
Locatie: Amersfoort
Capaciteit: Met de verschillende indelingsmogelijkheden hebben zij een capaciteit tot 2000 personen

klik hier voor meer informatie


DeFabrique


Kenmerken: De honderd jaar oude mengvoederfabriek waarin DeFabrique is gevestigd, is in de afgelopen jaren volledig getransformeerd tot één van de meest toonaangevende evenementenlocaties in Nederland. 
Locatie: Utrecht
Capaciteit: 50 tot 3500 bezoekers op meer dan 10.000 m² in 21 loodsen, silo's en hallenVan Nelle Fabriek Events

bijzondere evenementenlocatie

Kenmerken: De Van Nelle Fabriek, bewonderenswaardig bouwwerk in beton, staal en glas. Bedacht voor ondernemerschap, ontworpen om te innoveren. Eventlocatie, kantorencomplex én museum. Maar vooral: inspirerende ontmoetingsplek. Bereikbaar, centraal gelegen, direct aan de snelweg, parkeergelegenheid op eigen terrein, Unesco werelderfgoed. 
Locatie: Rotterdam 
Capaciteit: 16 tot 7000 personen SugarCity Events 

bijzondere evenementenlocatie
Kenmerken: Van voormalige suikerfabriek naar dé evenementenlocatie van nu. SugarCity Events is de afgelopen jaren ontwikkelt van voormalig suikerfabriek tot dé evenementenlocatie van nu. De locatie is uniek door zijn industriële decor, dat behouden is gebleven sinds zijn oorsprong.
Locatie: Amsterdam
Capaciteit:  Met de kenmerkende hoogte en imposante atriums biedt SugarCity Events mogelijkheden van 2 tot 10.000 gasten.

Taets Art & Event Park 

Kenmerken: 
Een industriële en monumentale evenementenlocatie aan het Amsterdam Noordzeekanaal, een combinatie tussen de stoere gebouwen en de natuur van zowel bos als het water, zorgt ervoor dat gasten het idee hebben op een bijzondere plek te zijn. En dat is zo. 
Locatie: Zaandam
Capaciteit: 20.000 m² 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x