EvenementOrganiseren.nl

Beleving, gelijkwaardigheid, teamwork.. alles komt samen wanneer u samen kookt

Door BetsyBox
Een bedrijfsuitje waarbij iedereen aan het werk gezet wordt. Geniet van een lunch of diner dat in teams is gekookt vanuit de BetsyBOX. U kunt kiezen of u kookt op uw eigen bedrijf, eventueel met extra kookapparatuur, op een externe locatie, of u gaat erop uit met de BetsyBIKE. Er zijn een aantal belangrijke redenen waarom dit het perfecte bedrijfsuitje voor uw team is. Lees ze hier!

De belangrijkste factoren bij een teamuitje zijn volgens de oprichters van de Betsy Box:
- het dient een uitdaging te zijn
- iedereen moet mee kunnen doen
- onbekend, maar toegankelijk, maakt geïnteresseerd


Beleving
Koken met iemand waar je normaal niet mee kookt dat is op zichzelf al een belevenis. Een ontspannende bezigheid, in het proces waarvan je veel zal delen

Kostenbesparing
Door een activiteit en een diner in 1 te organiseren bespaar je kosten. BetsyBOX heeft zowel lunch als diner recepturen. Zo heeft u zowel een extra activiteit als de catering verzorgd. 

Samenwerken
de teams à 2 personen moeten samengesteld worden, over de combinaties kan nagedacht worden (middel bij fusies, afdelingen bij elkaar brengen, …)

Gelijkwaardigheid
Het hele team heeft hetzelfde schort aan waardoor het onderscheid tussen een ieder weg is. 

Onderscheidendheid
In teams van 2 personen wordt er gekookt. Per team wordt er 1 gerecht gemaakt voor de rest van de groep.  Er bestaat ook een mogelijkheid om dit in de vrije natuur te doen door met z’n allen op de BetsyBIKE te stappen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x