EvenementOrganiseren.nl

Bedrijfsfeest: van feestavond naar 'feel good festivalsfeer'

Door Markant Outdoorcentrum
Jaarlijks met het hele bedrijf één grote feestavond, georganiseerd op de eigen locatie of juist bij een externe partij. Een goede DJ, lekkere hapjes, drankjes en gezelligheid. Eerlijk is eerlijk, dé perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke avond. Toch zien we de markt veranderen waarin het “Feel Good festivalgevoel” een belangrijke rol speelt.

Nederland festivalland

Het aantal festivals is in Nederland de afgelopen jaren in rap tempo gegroeid. Jaarlijks trekt dit ruim 26 miljoen bezoekers en deze festivalisering maakt Nederland tot een ongekend festivalland. En dan hebben we het niet alleen over muziekfestivals, ook theaterfestivals en voornamelijk foodfestivals hebben enorm terrein gewonnen. Deze ontwikkeling heeft ook zijn invloed gehad op de manier hoe veel bedrijven tegenwoordig hun event willen beleven. De zakelijke festivals zijn hot.

Live cooking

In de slipstream van de food(truck)festivals komt steeds meer de vraag naar een borrel met live cooking. Dit aangevuld met een knapperend vuurtje, zitzakken, en live muziek met bijvoorbeeld een singer-songwriter maken het plaatje compleet. Lekker eten waarbij ook de kans wordt geboden voor gezellige interactie met collega’s.

Activiteit

Als organisator hoop je dat collega’s nog lang over je event praten. Hierbij is het doen van een activiteit toch altijd hét onderdeel waar collega’s het nog vaak over zullen hebben. Hoe een team uit de afdeling verkoop het team uit de afdeling magazijn heeft verslagen of hoe de directeur bloedfanatiek over onbekende skills bleek te beschikken. Het zijn voorbeelden die weergeven hoe een activiteit invloed kan hebben op de gesprekken tijdens de koffiepauze.

Een Bedrijfsfestival

Een bedrijfsfestival bij Markant Outdoorcentrum is het beste van twee werelden. Een mix van diverse festivalgames en tegelijkertijd een gezellige borrel met live muziek. Het programma laat collega’s vrij in de keuze voor een activiteit of een borrel, maar behoudt toch de fanatieke prikkel actief bezig te zijn. Alles vindt plaats op een unieke en natuurlijke locatie met passende aankleding en uitzicht over het water. Hét event waarmee een echte “Feel Good Festivalsfeer” wordt gecreëerd!

 

Voor een programma op maat, doe gerust een belletje. Wij denken graag met je mee! Informatie vind je op 

Markant Outdoor Centrum 

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x