EvenementOrganiseren.nl

BBQ Events: Impact met eventcatering

Catering is een belangrijk onderdeel van ieder event. Goede catering zorgt voor impact bij je gasten. Dat kan zelfs bij online events. Hoe? Dat vertelt Kenneth Reumerman dinsdag 29 november tijdens The Next Event in de Fokker Terminal in Den Haag.

Kenneth Reumerman is een van de tientallen experts uit de eventbranche, die zijn kennis deelt met de circa tweehonderd opdrachtgevers en organisatoren tijdens The Next Event. Reumerman: "Catering is een groot onderdeel van ieder event, zelfs bij online events! Waarom moet er dan vaak op de catering worden beknibbeld? Samen met BBQ Events of jouw eigen cateraar gaan we op zoek naar de manier op met eten en drinken een impact te maken op jouw gasten!" 

The Next Event

The Next Event is het kennisevent exclusief voor opdrachtgevers en organisatoren. Het event wordt gehouden op dinsdag 29 november in de Fokker Terminal in Den Haag. Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar. De gasten krijgen een inspirerend programma voorgeschoteld met de laatste trends en ontwikkelingen uit de wereld van events. Uiteraarde is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, bij te praten en te netwerken.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x