EvenementOrganiseren.nl

Barbecue 2.0 op jouw zakelijke evenement

Door Grill`nSmoke BBQ Catering
Een barbecue kan op werkelijk elke locatie gerealiseerd worden. Met verse producten op de barbecue maak je elke eventbgast blij. Bij barbecue cateraar Grill'nSmoke draaien de barbecues 365 dagen per jaar op volle toeren, zij zetten voor jou de bbq-trends voor dit seizoen op een rij!

Grill'nSmoke is een begrip in de eventbranche. De hout gestookte barbecues zorgen voor topkwaliteit catering, vers vanaf de barbecue. Inmiddels staan Grillmeister Joost van Wijk en CBO (Chief Barbecue Officer) Dennis Noppen al ruim 8 jaar achter de gril, en voorzien zij groepen van 50 tot 1000 personen van de sappigste smaaksensaties. Genoeg ervaring dus om de belangrijkste foodtrends voor dit seizoen op een rij te zetten:

1. Signature Sausage:
Worst is uitermate geschikt om verschillende smaken te combineren, neem onze Signature Sausage waarin wij varkensvlees, cheddar, bacon en jalapeno combineren.
 

2. Saus Raus!
Jammer voor Calvé maar de consument begint door te krijgen dat goed vlees/vis veel belangrijker is dan de boel te maskeren met vette sausen. Tuurlijk kan je met een klein beetje saus de smaak verhogen maar maak het dan zelf en gebruik niet te veel!
 

3. Liever 1 of 2 mooie stukken…
zoals Picanha of Tomahawk, dan een schaal vol bedenkelijke hapklare brokken. Marineer je vlees of vis zelf en gebruik daarvoor een droge rub op basis van (olijf)olie en verse kruiden. Supermarken en prijzenslagers gebruiken vaak kant en klare marinade die ze op het vlees kwasten. Er gaat een wereld voor je open als je deze zelf maakt!
 

4. Aandacht voor groente/fruit/kruiden
Tot nu toe een ondergeschoven kindje maar gelukkig heeft het haar weg naar de BBQ weer gevonden. Waar voorheen een emmer fabrieks-huzarensalade op tafel stond, zien we nu gegrilde groente/fruit en mooie salades. Zelfs in onze drankjes vinden we komkommer en rozemarijn terug.
 

5. Vegetarisch & Vegan:
Inmiddels prominent aanwezig op elke BBQ. Neem bijvoorbeeld onze “Fooled Pork” Paprika, gevuld met de Aziatische Jackfruit. Qua structuur lijkt deze sprekend op “Pulled Pork”!

Tijdens het evenement van zusterplatform EventBranche.nl ;de Beach Branche Barbecue, zullen de mannen van Grill 'n Smoke ook aanwezig zijn. Ook actief binnen de evenementenbranche? Kom dan naar de grootste strandborrel en relatie evenement binnen de evenementenbranche. 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x