EvenementOrganiseren.nl

Achter de schermen bij EvenementOrganiseren.nl en EventBranche.nl

Wij, het team van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl wensen u mooi een pracht eventjaar toe. Wij blikken terug op het jaar 2018 en kijken alvast vooruit naar 2019.

2018 was een mooi eventjaar. Vanuit EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl werden er inhoudelijke inspiratiesessies georganiseerd, de awards voor het beste evenement werden uitgereikt tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, u vond alle antwoorden op uw event-vragen tijdens het kennisfestival The Next Event en tijdens het Wet- en regelgevingcongres werd u op de hoogte gebracht van de AVG, beveiliging en de WKR. Wat vonden wij zelf van het jaar en waar kijken wij naar uit dit komende jaar? Wij werden onverwacht door hoofdredacteur Sjoerd Weikamp aan de tand gevoeld. 
 


Welke artikelen werden in 2018 het meest gelezen? 

4. 5 ijsbrekers voor een pakkende opening van een presentatie
Je herkent het waarschijnlijk wel. Het moment dat je gaat zitten om de eerste regels van je presentatie voor te bereiden. De kern van je verhaal is niet zo ingewikkeld, nu wil je dat de start óók pakkend is! Maar hoe?

 


3. Bereken ik op mijn evenement 6 of 21 procent over de partycatering?
Welk btw-tarief berekent een partycateraar aan u? Het algemene btw-tarief is 21%. Voor sommige dranken en voedingsmiddelen geldt 9 procent. Hierbij een handig overzicht voor uw volgende event.


 

2. Welke soorten zakelijke events zijn er?
Als we iets mee willen geven dan is het wel: begin bij de doelstelling. Wat is het probleem, het doel, de uitdaging in uw organisatie en welk soort event is daarvoor het meest effectief. Dan is het altijd handig om een overzicht te hebben van de diverse soorten evenementen.
 

 

1. 3 x 2 methodes om uw presentatie interactief te maken
Net als je de juiste wijn bij een bepaald gerecht kiest, kies je ook de juiste interactieve methode bij een presentatie op een evenement of ander live moment. Denk eens aan deze 6 methodes..
 

 

Waar wilt u in 2019 meer over weten? Deel het met ons en wij zorgen, samen met onze experts, voor de bijpassende content. 

 

 


 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x