EvenementOrganiseren.nl

9 start-ups en innovaties voor jouw evenement

The Next Event 2019 komt er aan: 18 september 2019 in De Broodfabriek in Rijswijk. Een kennisfestival waar je echt 1000-en tips, do's, don'ts en inspiratie op kunt doen voor jouw volgende evenement. Op de vloer ook een aantal start-ups en innovaties. We hebben de eerste deelnemers op een rij gezet. Maken zij jouw evenement nog beter?

Onderstaande innovaties en start-ups zijn allemaal aanwezig tijdens The Next Event 2019, een kennisfestival met 100 kennissessies in huiskamerstands van eventexperts en 5 podia met sprekers. Als opdrachtgever of evenementenbureau is The Next Event gratis te bezoeken. Schrijf je nu in en bepaal je eigen Next Event-programma: 

Modubilo: flexibel en modulair eventmeubilair

Meubilair voor evenementen: speels, mobiel en modulair. Met panelen van Modubilo bouw je tafels, barren en krukken die staan als een huis. Zonder schroeven of gereedschap. Schuif, klik, klaar. Zo wordt inrichten van je evenement kinderspel.

Air Grafitti (Foto Doos): digitale grafitti muurAltijd al eens een muur willen bekliederen met 'graffiti'? Met de Air Graffiti van Fotodoos wordt deze droom werkelijkheid! De digitale muur met graffiti is het populairste photo-entertainment in Amerika op dit moment en is door Fotodoos naar Nederland gehaald. Hoogste tijd dus voor een warm welkom voor de Air Graffiti bij Fotodoos! 

Packaging.nl: op maat verpakking

Het is onze taak om waarde toe te voegen aan de product- en merkbeleving. Wij maken op maat gemaakte verpakkingen voor een flexibele markt, namelijk eenmanszaken en kleine ondernemingen. Geen gedoe met hoge opstartkosten en minimum bestel hoeveelheden. Wij leveren snel en al vanaf 1 verpakking. Hierdoor ben je onderscheidend en zit je nooit met restvoorraden. 

Loopinggood: ice booths

Bewapend met onze spatels en platen van -30 graden rollen wij vers ijs op een unieke manier! Iedereen die bij Looping Good aan één van onze 'ICE BOOTHS' een bestelling doet wordt meegenomen in onze wereld van 'Smash 'n roll ice-creams'. Met keuze uit onze vers gemaakte vloeibare ijs mixen, vers fruit, noten, koekjes en onze verse toppings, kan iedereen zijn eigen ijsje samenstellen. Na het kiezen van je perfecte smaken combinatie kan de show beginnen! Het ijs word sierlijk verdeeld en de ingrediënten worden perfect door het ijs gemengd met onze spatels.  Na 30 seconden wordt het ijsje opgerold tot eetbare kunst in onze bakjes van suikerriet pulp, om vervolgens te overhandigen aan onze gelukkige klant. 

Kartent: circulaire kartonnen tent

Viva la Cardboardrevolución! De Ferrari van de kartonnen dozen, de koning van het kartonnen kamperen. De KarTent is de revolutie op de festivalcamping en op evenementen. Als je een KarTent op jouw festival of evenement bestelt, zullen wij deze daar voor je neerzetten. Gewoon opdagen en het feest kan beginnen! Het kartonnen materiaal blokkeert het zonlicht, waardoor je tent 's ochtends donker en koel blijft. De KarTent heeft genoeg ruimte voor twee personen, inclusief je festivalspullen en is gemakkelijk te recyclen. Bovendien wordt het materiaal van KarTent opnieuw gebruikt om nieuwe producten te maken.

Facemedia: data omzetten in beleving

Krijg inzicht in de prestaties van jouw beurzen, congressen en bedrijfsevenementen. De gedetailleerde informatie over hoe gasten zich op jouw evenement bewegen, de demografie, bezoekerssfeer, locatie en mate van aandacht is van cruciaal belang om te evalueren hoe jouw dure bedrijfspresentatie/event wordt waargenomen door bezoekers. FaceMedia-analyseplatform helpt jou om de bezoekerservaring ter plaatse te verbeteren en de positieve perceptie van jouw merk te verbeteren.

TopSpeed kicker (Kickerprofs): schiet zo hard mogelijk

Wil je een opvallende beurspromotie waarmee je bezoekers geneert naar jouw stand? Of een publiekstrekker op jouw congres die veel mensen veel plezier biedt? Zet dan een Topspeedkicker bij jouw beursstand, roadshow of bedrijfsevent. Deze unieke voetbaltafel meet de snelheid van het schot op het doel en toont dat op het beeldscherm. Een uitdaging die iedereen wil aangaan. Door de korte speelduur kunnen er veel mensen vlak na elkaar spelen.

Magnet Photo (Interactive Concept): eventfoto's op magneetFoto’s maken tijdens een feest of evenement kennen we inmiddels wel. We staan wellicht zelfs vreemd te kijken als er geen fotograaf, videograaf of photobooth aanwezig is. Juist daarom is het tijd om die plaatjes eens op een andere manier aan te bieden aan jouw gasten of bezoekers. Bijvoorbeeld in de vorm van een magneet! Op die manier kunnen zij een blijvende herinnering meenemen die ze eenvoudig op de koelkast hangen als dagelijks aandenken. Dit is eenvoudig te regelen door de inzet van onze Magneet Photo 4 Events. Een andere manier om jouw evenement in beeld te brengen, op een aandenken waar gasten nog lang over zullen napraten!

Klein 3D Live Events: eventgasten-animatie-poppetjes

Op zoek naar een originele animatie? Wij komen langs om jouw bedrijfsfeest, event of meeting op te vrolijken met een wereldwijd concept waar alles mogelijk is. Of je nu een feest organiseert met 30 of 100 mensen, iedereen wil aan de slag met de scannie om een leuke foto van zichzelf te maken. Naast een leuke foto kan de scan worden omgezet in een  tastbaar 100% op maat eigen 3D Mini Me beeld. Een herinnering die ideaal is voor het inrichten van jouw kantoor, het maken van een origineel organigram of maak een  unieke maquette.

Dit zijn de partners van #TNE19:

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x