EvenementOrganiseren.nl

5 valkuilen bij een buiten event

Door Te Werve Buiten
Het mooie weer maakt ons allemaal weer blij. We gaan weer naar buiten met z’n allen! Dit merken we ook bij Te Werve Buiten in Rijswijk, want de aanvragen voor onze buitenlocatie stromen binnen. Zit u eraan te denken om een borrel, presentatie of event te organiseren op een buitenlocatie, dan is het belangrijk rekening te houden met een aantal scenario’s. Wij hebben vijf valkuilen voor een buitenevent op een rijtje gezet:
1. Slechte weersomstandigheden

U kent het vast wel: u heeft een buiten event georganiseerd en  begint al dagen van te voren uw weerapp te checken. U ziet 5 zonnetjes met een klein wolkje, dus dat zit wel goed! Maar wat als de voorspellingen voor uw buitenevent er perfect uitzien, maar u toch voor een onverwachte (weers)verrassing komt te staan? Het gaat toch …regenen? Dan is het toch wel prettig dat u kunt schuilen. Bij Te Werve Buiten hoeft u zich geen zorgen te maken over kou of regen. Onze flextent en warmtepalen zorgen voor genoeg warmte voor iedereen.

2. Slecht parkeren…

Aan files onderweg naar uw event kunt u niets doen. Wel aan een dure parking of verkeersoponthoud aan de betreffende inrit. Check dus de parkeergelegenheid en of er genoeg plek is om te parkeren. Op Te Werve buiten in Rijswijk is zoeken naar een parkeerplaats niet nodig. De locatie beschikt over een groot, gratis parkeerterrein en is snel bereikbaar vanaf A4, A12 en A13.

3. Geen toiletten in de buurt

Leuk hoor zo’n buitenevent, maar betekent dit dan dat u ‘in het wild’ uw behoefte moet doen? Nee toch? Bij ons geen Dixie of verre wandelingen voor een fatsoenlijk toilet.  Bij de flextent van Te Werve Buiten vindt u toiletten zoals u gewend bent.

 4. Extra kosten voor meubilair

Een tent is vaak een tijdelijke voorziening die u vaak zelf geheel moet inrichten. Dat brengt behoorlijk wat extra kosten met zich mee. Te Werve Buiten is geheel ingericht met hippe barcontainer, stoer meubilair, event verlichting en Wifi. 

5. Geen exclusiviteit

Er zijn in Nederland veel leuke beach locaties. Op een zonnige dag bent u vaak niet de enige die gebruik maakt van de locatie. U staat dan met uw relaties naast andere gasten of u deelt het terras met badgasten. Bij Te Werve Buiten heeft u exclusiviteit en kijkt u uit over negen hectare water!

 

Bent u op zoek naar een originele plek in het groen voor uw event, presentatie of brainstorm waar u na afloop in een gezellige informele setting kunt netwerken? Dan is Te Werve Buiten wellicht de plek voor u! Neem contact met ons op voor meer informatie info@tewerve-buiten.nl of bel 070 -39 09 711.