EvenementOrganiseren.nl

5 Teamactiviteiten in Zwitserland

Door Switzerland Convention & Incentive Bureau
Adrenaline, actie en lef: Zwitserland biedt voor ieder wat wils. Switzerland Convention & Incentive Bureau heeft 5 creatieve teamactiviteiten voor u op een rij gezet.

1. Zomer-olympiade in Melchsee-Frutt (Centraal Zwitserland)
Test uw uithoudingsvermogen, kracht, vaardigheden en vooral tactieken om de finish te halen tijdens de zomer-olympiade. Op het programma staat een hele reeks zomerspelen met uitgebreide keuze aan activiteiten. Deze activiteit is geschikt voor 3 tot 50 personen.
Meer informatie.

2. Bubbelvoetbal
Nieuwe teambuilding en groepsactiviteit. Meer plezier dan voetbal, veiliger dan hockey en meer spectakel dan basketbal. Bubbelvoetbal is gegarandeerd spannend, verrassend en lollig. Overal in Zwitserland te spelen. Deze activiteit is geschikt voor 8 tot160 personen.
Meer informatie.

3. Lasergamen in Basel
Actie, plezier, vreugde en beweging - alles in één spel. Probeer zoveel mogelijk lichtgevoelige sensoren in het labyrint te raken. De arena in Basel is een van de modernste ter wereld, uitgerust met videostations en talloze interactieve elementen. Deze activiteit is geschikt voor 4 tot 30 personen.
Meer informatie.

4. Canyoning in Ticino
Eén van de mooiste kloven in Ticino met veel glijbanen, geweldige sprongen in smaragdgroene rotspoelen en meerdere abseilpunten. In de Valle di Cresciano nabij Biasca vindt u de schitterende open en zonovergoten Boggera-kloof met geweldige vergezichten. Spring in verbazingwekkende rotspoelen en daal abseilend door de watersluier van een waterval. Klim door grillige rotsspleten en geniet van de kick bij de vele natuurlijke glijbanen. Deze activiteit is geschikt voor 1 tot 30 personen.
Meer informatie.5. Airboarden in Hoch Ybrig (Centraal Zwitserland)
De wintersportregio Hoch Ybrig ligt op slechts 50 kilometer afstand van Zürich. Ervaar de meest moderne skischansen en trainingslocaties van Zwitserland. Het spectaculaire airboarden staat garant voor pure adrenaline! Deze activiteit is geschikt voor 8 tot 250 personen.
Meer informatie.
 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x