EvenementOrganiseren.nl

4 tips voor een energiek evenement

Door Gooiland Events
Dé wens van iedere eventorganisator: je gasten verlaten bruisend van de energie je evenement. Een sterke inhoud is hiervoor uiteraard essentieel, maar onderschat de vorm waarin je die giet niet. Wij geven je graag vier tips om jouw bezoekers tijdens het evenement op te peppen.

Tip 1: Licht op de maag

Ontbijt, lunch, avondeten. We zijn opgevoed met drie grote maaltijden op een dag. Heerlijk om je helemaal vol te eten, maar wees eerlijk, voor je energieniveau is het killing. Kijk eens of je op jouw evenement je bezoekers kunt verrassen met kleine hapjes verspreid over de hele dag.

 

Tip 2: Energizers

Vijf minuten even niet zitten, even niet luisteren. Maar vijf minuten juist keihard schreeuwen of zingen. Je zult versteld staan wat het doet met je bezoekers als ze hun gedachten even kunnen verzetten. Zorg voor de nodige energizers tijdens jouw evenement.

 

Tip 3: Licht, lucht en groen


Daglicht draagt bij aan je productiviteit. En dat is nou net wat jij wilt bereiken! Kies daarom een locatie waar je bezoekers gemakkelijk een luchtje kunnen scheppen. Of nog beter: zoek een locatie met buitenruimte, zodat je sessies in de buitenlucht kunt organiseren. Al bekend met het net vernieuwde dakterras van Gooiland in Hilversum?

 

Tip 4: Kort maar krachtig

Al eens gehoord powersessies? Erg effectief! Bouw je evenement op uit korte sessies van drie kwartier met tussendoor voldoende pauzes. Dat maakt je evenement dynamisch voor je bezoekers en to-the-point voor je sprekers.Nog meer tips?

Wil je nog meer tips om jouw gasten op te vrolijken? Bekijk deze blog van evenementenlocatie Gooiland. In deze locatie in Hilversum word je overweldigd door licht, ruimte en groen. Net wat je zoekt als je je bezoekers vol energie naar huis wilt laten gaan na afloop van jouw evenement. Bekijk ook eens wat deze locatie met het Green Key Goud-keurmerk allemaal doet op het gebied van duurzaamheid.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x