EvenementOrganiseren.nl

3 innovatieve producten om in te zetten op uw event

Door Faber audiovisuals
Faber Audiovisueel presenteert 3 innovaties die uw evenement extra uniek zullen maken. Het gaat onder andere om een nieuwe manier van branding en een nieuwe manier van holografie. Een speciaal team zorgt voor de content welke op maat gemaakt wordt. Hierdoor ontstaat er een exclusief concept dat op een ander evenement niet te vinden is, uniek, spectaculair en dynamisch.

Brandmappr™ concept

Uw bedrijfsmerk of logo kan gebruikt worden als een levend, dynamisch of interactief 3D-projectiesculptuur. Uw bedrijfslogo wordt als een element gebruikt tijdens uw presentatie of congres. Uw beeldmerk wordt op maat gemaakt en in 3D geproduceerd vanuit lichtgewicht materiaal. Brandmappr™ kan stand-alone, hangend of wall-mounted worden ingezet.

Deze 3D-vormen zijn het canvas voor dynamische content, deze zal worden geanimeerd op basis van uw bedrijfslogo of merknaam. Projectiemapping met één of meerdere projectoren zal worden ingezet om de 3D elementen tot leven te brengen.



Hologram

Faber steekt holographic, op zich een oud trucje, in een nieuw jasje. Het betreft dit maal een innovatie waarbij gebruik gemaakt wordt van projectie in combinatie met pepperscrim. Pepperscrim is een zeer transparant metallic gaasdoek voor grootse 3D hologram effecten. Het doek kan in meerdere lagen worden toegepast voor een holografische 3D illusie. Een grootse impact op uw evenement gegarandeerd. 



Digital Kiosk

Een digital kiosk is gemaakt als een multifunctioneel en flexibel contentstation. Inzetbaar voor verschillende evenementen.  De basis van de Digital Kiosk is gemaakt met behulp van modulaire LED-modules. Dit creëert de mogelijkheid om uw content niet op slechts één, maar op alle kiosken tegelijk weer te geven. De look & feel van de kiosk kan eenvoudig worden aangepast en bestuurd vanuit één enkel punt. 


 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x