EvenementOrganiseren.nl

2018 goed beginnen? Ga naar #BOE2018 en bekijk de beste events van Nederland

Namens alle medewerkers van EvenementOrganiseren.nl een prachtig 2018 toegewenst. Een jaar waarin events een nog grotere rol zullen gaan spelen in de marketing en communicatie van alle bedrijven en merken. Daarom begint u het jaar goed door mee te gaan op beurstour tijdens #BOE2018 in Dortmund en live aanwezig te zijn bij de live jurypitches van de beste events van Nederland tijdens de Gouden Giraffe Event Awards.

#BOE2018
Nederlandstalige Beurstour + Gratis entreekaart
10 en 11 januari 2018
Westfalenhallen Dortmund (Dld.)

BEST OF EVENTS - Dé Duitse beurs voor eventmarketing en live communicatie is uw perfecte start van het jaar. Op 10 en 11 januari 2018 staan diverse hallen van de Westfalenhallen in Dortmund vol met honderden stands van eventbedrijven uit de Duitse en internationale eventmarkt. U kunt er gratis naar toe: neem op woensdag 10 januari deel aan de Beurstour van onze collega's van EventBranche.nl en Laureamedia en u mag gratis de beursvloer op.

Pak die kans, bekijk de Duitse eventbranche van binnenuit en bouw meteen uw eerste netwerk met Duitse eventprofessionals op. Deelnemers voor de Beurstour verzamelen zich woensdag 10 januari vanaf 11.00 uur op het Holland Paviljoen. De tour met Nederlandstalige gidsen duurt tot 14.00 uur, zodat u nog tijd genoeg heeft om de rest van de beurs te bezoeken. Deelnemen? Schrijf u hier in.


Gouden Giraffe Event Awards
Aanwezig bij de live pitches voor de jury en de awardshow van de beste events van Nederland
2 februari 2018
DeFabrique Utrecht

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - De Nederlandse eventaward wordt in 2017 bekroond met een eigen award: de Best Event Award World, voor de beste awardshow/convention. 2 februari 2018 is het weer zo ver en bent u in de middag getuige van de live pitches voor de Gouden Giraffe-jury. U kijkt mee achter de schermen van de allerbeste eventmarketing en live communicatie. Een perfecte mogelijkheid om niet alleen heel veel inspiratie op te doen maar ook om te leren van de beste merken en bedrijven.

Vervolgens dompelt u onder in het thema #jointheLIVErevolution terwijl u van perfecte catering geniet, perfect kunt netwerken en u in een bijzondere setting samen bent met collega's en de beste eventprofs. Later die avond bent u toeschouwer in de awardshow, dit jaar met een concept van D&B Eventmarketing. Bestel uw Gouden Giraffe Kaarten.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x