EvenementOrganiseren.nl

1,5 meter afstand op jouw event? Zo doe je dat!

In het online magazine Crowd Control een aantal prettig, kwalitatieve en verrassende oplossingen voor de Crowd Control uitdaging op jouw evenement. 1,5 meter afstand is niet prettig, maar je kunt het voor je bezoekers wel zo prettig mogelijk maken. 12 aanbieders die jouw crowd control tot in perfectie regelen.

Het online magazine opent met de uitwerking van het protocol Zakelijke Bijeenkomsten als het gaat om social distancing op evenementen. Daarna vind je het aanbod, de kennis en de oplossingen van 12 aanbieders op het gebied van Crowd Control en social distancing:

FestivalChairs: de 1,5 meter oplossing voor events

Een evenement organiseren in deze tijd brengt een hoop extra uitdagingen met zich mee: hoe zorg ik dat alles in goede banen wordt geleid en mijn evenement corona proof is en blijft; hoe overtuig ik mijn gasten dat ze mijn evenement veilig kunnen bezoeken; kan er snel geschakeld worden met decoratie en meubilair, zodat steeds weer 1,5 meter gewaarborgd kan blijven? De award-winnende FestivalChairs zou wel eens dé oplossing kunnen zijn voor deze extra uitdagingen, in dit artikel het antwoord op bovenstaande vragen aan de hand van de 5 USP's van FestivalChairs.
 

Amigo Produkties maakt Crowd Control leuk

1,5 meter afstand: speels en energiek. Op zoek naar een spectaculaire manier om reclame te maken of de 1,5 meter boodschap over te brengen? Amigo Produkties heeft de oplossing: Sign Jugglers. Met onze Sign Jugglers wordt het publiek ‘live’ geïnformeerd op een interactieve en acrobatische wijze.
Acrobatische bewegingen in combinatie met aantrekkelijke trucs die zij uitvoeren met reclameborden zorgen voor sensatie en positieve aandacht.
 

Entranz: registratie en COVID-19 check ineen

24 uur voor event een automatische check. Met de automatische COVID-19 check worden toekomstige bezoekers van horecazaken en evenementen gevraagd naar symptomen van het coronavirus, volledig in overeenstemming met richtlijnen van het RIVM. Dus of je nu een feestcafé hebt, een bruine kroeg runt of dat je (zakelijke) evenementen wilt organiseren, met Entranz laat je bezoekers reserveren én regel je automatisch en simpel de verplichte triage om veilig aan de slag te gaan. Dus met Entranz regel je de ticketverkoop, toegangscontrole en COVID check in 1.
 

TrafficSupply: crowdmanagement in coronatijd

Het houden van de 1,5 meter afstand en het in goede banen leiden van bezoekersstromen is natuurlijk een enorme uitdaging voor de branche in het algemeen. Daarom is het uitermate belangrijk dat de informatie die je verstrekt aan bezoekers op een zo duidelijk mogelijke manier wordt weergegeven. Je wil de gasten het gevoel geven dat ze welkom zijn maar ook dat je ze op een veilige en verantwoorde manier ontvangt.
 

deRegistratiebalie: eventregistratie RIVM-proof

deRegistratiebalie vertaalt jarenlange kennis en expertise naar een compleet pakket voor registreren binnen de RIVM-regels. deRegistratiebalie is al 17 jaar lang bezig om bezoekersregistratie een volwaardig onderdeel te maken van een evenement. Het bedrijf dat al jaren bezoekersregistratie verzorgt voor beurzen, congressen, relatie events en allerhande andere meetings. 'Dat COVID-19 nu bezoekersregistratie op een bizarre manier extra op de kaart zet, hadden we natuurlijk niet kunnen bedenken.'
 

PrimeTime: 'vertrouwen is goed, controle is beter'

Vertrouwen is goed, controle is beter. Met SCANmi wordt de gezondheidscheck bij binnenkomst van gasten en bezoekers nauwkeuriger, sneller en veiliger. De optische infraroodsensor meet de lichaamstemperatuur via het voorhoofd of de pols en toont deze direct op het LCD-scherm.
 

Easy2Rent: intelligente schermen reguleren drukte

Intelligent scherm helpt bij reguleren drukte. Met het nieuwe intelligente telsysteem CrowdAlert van Easy2Rent regelen winkeliers op een eenvoudige manier dat klanten/bezoekers op veilige afstand van elkaar kunnen winkelen. De slimme toepassing is ook voor uw volgende evenement of locatie een ideale tool om bezoekersstromen te reguleren en helder te communiceren.
 

Axxes Logic: toegangssysteem van de toekomst

Op dit moment verandert onze wereld sneller dan ooit; organisaties, bedrijven en instellingen doen hun best om zichzelf opnieuw uit te vinden en relevant te blijven. Vanwege de opgelegde COVID-19 maatregelen worden protocollen in rap tempo ontwikkeld waaruit blijkt dat er een grote behoefte is aan een toekomstperspectief. Er is grote vraag naar ontwikkeling en innovatie op het gebied van crowd management, zeker nu triage een verplichting is om niet gehouden te zijn aan een maximum aantal bezoekers. Het creëren van een veilige, gezonde en hygiënische samenleving met behoud van maximale gastvrijheid, heeft geleid tot een nieuwe vorm van crowd management.
 

The Close App: Crowd Control tot in je broekzak

Ieder voordeel, heb z’n nadeel. Het is natuurlijk een veel te makkelijke samenvatting van de crisis waar de wereld van live communicatie en experience marketing zich in begeeft. Het COVID-19 virus is vooral het virus dat ontmoetingen en zeker ook evenementen volledig lam legde. Slechts een enkel bedrijf in de eventbranche lukt het om snel en efficiënt te schakelen, om het aanbod of de service aan te passen aan de crisissituatie. Close hoefde zichzelf niet opnieuw uit te vinden, de app die zich in de eventmarkt zette als online marketingplatform, is nu de oplossing voor crowd control ... tot in je broekzak.
 

CrowdLED: CrowdRanger houdt gasten op afstand

De event-industrie knokt hard voor het aanpassen van maximum aantallen op basis van vierkante meters in plaats van totale limieten. Een klein theater is immers niet hetzelfde als een sportstadion. Maar hoe zorg je er nu voor dat op een grote locatie niet iedereen op een kluitje staat? De 1.5 meter regel zal de laatste zijn die verdwijnt, maar hoe zorg je in die wetenschap voor een prettig en veilig gevoel bij jouw bezoekers? CrowdLED biedt de oplossing, zorgeloos, aangenaam en binnen de richtlijnen. 
 

Safety Check: veilig een evenement bezoeken

Veilig een event bezoeken voor al jouw gasten. Safety Check scant de lichaamstemperatuur van bezoekers en medewerkers bij binnenkomst van een locatie. Ook geeft een persoonlijke tracer een waarschuwings-signaal in geval van te weinig afstand houden.
 

VisitorControl: een veilig ontvangst van jouw gasten

Met VisitorControl regel je de complete bezoekersregistratie voor je event. Van uitnodigen tot bedanken. Wil je jouw bezoekersflow beter onder controle hebben en beter kunnen doseren? VisitorControl helpt je hierbij. Zo regel je eenvoudig een maximumaantal gasten op je event of bijvoorbeeld je terras.
 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x