EvenementOrganiseren.nl

Amsterdome

Amsterdome

Vraag informatie op

Amsterdome

 

De locatie biedt ruimte aan groepen van 200 tot 1.000 personen en is perfect voor een beurs, congres of bedrijfsfeest.

Locatie met een verhaal

Vroeger het gezicht van het Luchtvaartmuseum, weer opgebouwd met de oorspronkelijke materialen en nu de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland. Als gasten over de snelweg rijden, hebben ze al een indrukwekkend uitzicht op de historische koepel. Wanneer ze binnenkomen zullen ze verrast zijn over de eigentijdse inrichting en de moderne faciliteiten die de koepel rijk is. De locatie is voorzien van alle duurzame maatregelen die je van een circulaire evenementenlocatie mag verwachten.

Alle ruimte voor zakelijke evenementen

Of je nu een beurs, een congres of een bedrijfsfeest organiseert; Amsterdome beschikt over alle zalen en ruimtes die aansluiten bij je evenement. De plenaire zaal biedt ruimte aan groepen tot 1.000 personen en de 16 omliggende subruimtes lenen zich perfect voor een workshop of brainstormsessie. Met een groot podium, een 17 meter breed carved scherm en LED-verlichting creëren we elke gewenste sfeer.  Het foodteam zorgt uiteraard goed voor de gasten met (h)eerlijke en duurzame gerechten.

Activiteiten

Amsterdome bevindt zich in de rubrieken Beursgebouwen, Congreszalen, Eventlocatie, Congres / Seminar, Jubileumviering, Productpresentatie, Dinnershow, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x