EvenementOrganiseren.nl

Nieuwe eventlocatie aan de oever van de Amstel

Amstel Boathouse

Vraag informatie op

Amstel Boathouse

Deze plek inspireert ons – het is hier gewoon schitterend.

Amstel Boathouse is een grote evenementenlocatie in het Maarten Luther Kingpark in Amsterdam, aan de oever van de Amstel. Deze prachtige locatie ligt binnen de Ring A10, heeft eigen parkeerplaatsen en een eigen steiger. Bovendien heeft Amstel Boathouse een kwalitatief hoogstaand restaurant met een eigen keukenbrigade.

De eigentijdse inrichting van de zeven multifunctionele ruimtes creëren samen met de toegankelijke en moderne food & beverage mogelijkheden een zeer ontspannen sfeer. Voor de banqueting menu’s hebben de koks zich laten inspireren door al het mooie dat het water biedt en ze werken daarom met de mooiste vis en zeevruchten. Ook vlees van bijvoorbeeld de ‘black bastard’ en mooie vegetarische gerechten met groenten uit de omgeving komen aan bod.

In Amstel Boathouse kun je de mooiste evenementen organiseren, zowel voor zakelijke als particuliere doelgroepen. Hier kun je lunches, diner, borrels, vergaderingen, workshops en trainingen voor tussen de 20 en de 200 personen per zaal organiseren. Je komt hier om elkaar te ontmoeten, om net zo geïnspireerd te raken als wij en omdat je weet dat we blij zijn dat je er bent.

 

Activiteiten

Amstel Boathouse bevindt zich in de rubrieken Eventlocatie, Schepen en rederijen.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x