EvenementOrganiseren.nl

(Online) Congressen & (Digital / Hybrid) Evenementen perfect bedacht en uitgevoerd

Amplify EventMarketing – Let’s Amplify Your Event

Vraag informatie op

Amplify EventMarketing – Let’s Amplify Your Event

Een evenement moet inspireren, verfrissen en verrassen. Inhoud is ontzettend belangrijk maar komt pas goed tot zijn recht door sterke planning en organisatie. We Amplify your event: Wij versterken jouw evenement.

Dit zit hem in grote lijnen én in details: alles moet sterk zijn, van de strategie tot de koffie. Gasten moeten geïnspireerd, blij en voldaan terugkijken op een geweldige beleving van begin tot eind! Wij organiseren zo’n evenement met liefde en beloven een onvergetelijke indruk achter te laten. Een event dat tot in de puntjes verzorgd is en volledig aansluit op jouw strategie en cultuur.

We zijn expert op het gebied van EventMarketing. Kunnen starten vanaf het eerste concept, of inspingen op een rijdende trein. Onze experts hebben jarenlange internationale ervaring met congressen, productlanceringen, personeelsfeesten, galas, awardshows, bedrijfsopeningen, beurzen en alle andere bijeenkomsten die er voor jullie  toe doen. Het organiseren zit in ons DNA, wij gaan niet voor minder dan een fantastisch eindresultaat en complete ontzorging voor jou als klant.

Maar onze expertise ligt niet alleen bij de evenement, onze disciplines is breder dan dat. We beheersen ook het marketing/communicatie vak als geen ander. Zo begrijpen wij dat het event onderdeel is van jouw strategie en dat het kan fungeren als contentgenerator, salesaanjager, recruitmenttool. PR machine en ga zo maar door. Hiervoor hebben we de expertise van bijvoorbeeld film, video, en tekstschrijvers in huis. 

Het enige wat jij nog hoeft te doen is complimenten en dankwoorden in ontvangst nemen.

Geen zorgen, wel applaus.

Dat is hoe het voelt om met Amplify EventMarketing te werken. Bel je ons vandaag nog om te kijken of we wellicht live een match kunnen worden? Wij zitten er klaar voor

Activiteiten

Amplify EventMarketing – Let’s Amplify Your Event bevindt zich in de rubriek Event Marketing en communicatiebureaus.

Locatie/omgeving


Berichten van Amplify EventMarketing – Let’s Amplify Your Event

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x