EvenementOrganiseren.nl

Ampco Flashlight Rental

Ampco Flashlight Rental

Vraag informatie op

Ampco Flashlight Rental

 

Ampco Flashlight is een internationaal opererende onderneming in licht-, geluid-, video- en riggingverhuur.

Met ruim 40 jaar ervaring bieden wij creativiteit en vakkennis binnen voor onze klanten die werkzaam zijn in broadcast, zakelijke events- en locaties, festivals en theaterproducties.

Ampco Flashlight biedt alle diensten onder één dak: van ontwerp tot transport, van installatie tot bediening. Dankzij topkwaliteit apparatuur en onze loyale, gedreven medewerkers opereert Ampco Flashlight aan de top van de entertainmentindustrie.

Vooral op het gebied van corporate events en het ontzorgen van corporate locaties maakt Ampco Flashlight een sterke groei door en acteert daarin ook op het allerhoogste niveau; met vaste contactpersonen, advies en ervaring, strak geproduceerde en voorbereide producties, passende personele invulling en een zeer uitgebreide verhuurvoorraad bieden wij uw corporate event innovatie, kennis en creativiteit. 

Activiteiten

Ampco Flashlight Rental bevindt zich in de rubrieken Presentatie, techniek & Software, Bedrijfsfeest, Congres / Seminar, Jubileumviering, Ontvangsten, Netwerkevenement / receptie, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x