EvenementOrganiseren.nl

Ervaar verrassende momenten in Letland!

Aantrekkelijk Letland

Vraag informatie op

Aantrekkelijk Letland

 

Ervaar verrassende momenten in Letland!

Van middeleeuwse kastelen op nationale parken tot aan hypermoderne architectonische hoogstandjes. Er is absoluut geen tekort aan unieke locaties voor het organiseren van je event in Letland, één van de drie Baltische staten in Noord Europa.

Bijeenkomsten in paleizen en landhuizen, tokkelen door de bossen, teambuilding op voormalige militaire terreinen, dineren in een oud kasteel of het leren van een typisch traditionele Letse vaardigheid- of vakmanschap zijn voorbeelden om de echte beleving van Letland, haar natuur en geschiedenis te ervaren.

Op slechts 2 uur vliegen van Amsterdam bevind zich het Internationale vliegveld van Riga, de hoofdingang van Letland. Ook wordt er gevlogen op deze bestemming vanaf Eindhoven Airport.

De prijzen in Riga zijn gemiddeld lager dan in andere hoofdsteden in Europa, zo betaal je voor een gemiddelde business lunch slechts 5-10 EUR per persoon. Buiten de hoofdstad zijn de tarieven zelfs vaak nog voordeliger.

Via het openbaar vervoer vanuit Riga sta je ook in verbinding met een aantal zeer interessante nieuwe evenementen locaties:

Sigulda

De buitensport hoofdstad van Letland direct gelegen in het  prachtige Gauja Nationaal Park op slechts een uurtje reizen vanaf Riga.

Liepaja

De op drie na grootse stad van Letland.  Bekend van ‘the Great Amber Concert Hall’. Ook zijn er meer dan voldoende luxe hotels en event locaties aanwezig in deze bruisende havenstad.   

Jurmala

Een strand resort aan de Baltische kust waar ook een conferentie en Spa oord gevestigd zijn op slechts 20 minuten van Riga International Airport

Cesis

Een charmant klassieke stad met een mooie event geschiedenis met event locaties speciaal gebouwd om events te hosten.

De afdeling Toerisme van het investerings-, en ontwikkelings kantoor voor Letland is het Nationaal Bureau voor Toerisme. Ons team voorziet u graag van waardevolle informatie en contacten om uw  event in Letland tot een succes te maken.  

 

 

Activiteiten

Aantrekkelijk Letland bevindt zich in de rubrieken Incentive, Buitenlandse locaties / MICE.

Locatie/omgeving


Berichten van Aantrekkelijk Letland

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x