EvenementOrganiseren.nl

Teambuilding Evenementen & Vitaliteitsprogramma’s

A-Way Events & Wellness BV

Vraag informatie op

A-Way Events & Wellness BV

 

A-Way Events & Wellness zet organisaties in beweging door op maat gemaakte events te verzorgen waarbij plezier, gezondheid & teambuilding centraal staat.

Onze meerwaarde is dat wij met meer dan 10 jaar ervaring en kennis op het gebied van: Events, Vitaliteitstrainingen en Coaching het evenement de energieke boost voor succes geven.

Met onze teambuildingactiviteiten gaat letterlijk de energie stromen en zie je ook duidelijk een ieder zijn kwaliteiten. Onze bedrijfsuitjes zijn om samen plezier te beleven en herinneringen op te bouwen.  

Met onze 'Wellness' kant werken wij aan vitale en duurzame medewerkers. Hiervoor hebben wij verschillende vitaliteitsprogramma's gericht op: houding, voeding, beweging, werk-en prive balans, burn-out/stress en coaching. 
  

Op deze manier brengen wij mensen mentaal en fysiek in beweging met als doel mensen energieker te laten voelen en het ziekteverzuim te laten dalen.

Wij richten ons op de zakelijke markt en houden van langdurige relaties. Wij werken o.a. voor bedrijven als; Aholddelhaize, UWV, ASML, Decathlon, Nike, Overheden etc. We hebben daarbij een goede samenwerking met vooruitstrevende hotels en strandtenten.

U kunt van ons een partner verwachten die met u meedenkt en programma’s op maat maakt.

Activiteiten

A-Way Events & Wellness BV bevindt zich in de rubrieken Evenementenbureau, Sportaccommodaties, Fun op het water, Personeelsfeest, Sportief actief, Teambuilding en trainingen, Outdoor.

Locatie/omgeving


Berichten van A-Way Events & Wellness BV

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x