EvenementOrganiseren.nl

2-nice Eventstyling, brengt sfeer in stijl

2-nice B.V.

Vraag informatie op

2-nice B.V.

2-Nice is een veelzijdig styling bureau met event styling als specialiteit. Wij verzorgen metamorfoses van ruimtes, tijdelijk of permanent, van pril idee tot concrete uitvoering. Daarbij geven wij vorm aan idee & sfeer, zijn specialisten in het maken van thema en styling concepten en hebben oog voor detail.

Wij bieden u bloemrijke creaties, eyecatchers, themadecors, themaconcepten, decoratie verhuur, grafisch ontwerp, decorontwikkeling, standbouw, meubilair, maatwerk en de juiste indeling van een locatie. Hierbij horen ook 2D & 3D plattegrondtekeningen waarbij wij uw ruimte vooraf digitaal inrichten en zo visualiseren.

De creaties die wij maken zijn origineel, inspirerend, eigentijds en altijd stijlvol. Wij hebben kennis van zaken, zijn creatief, betaalbaar en hebben ervaring. Wij brengen u sfeer in stijl.

Ook zijn wij expert op het gebied van kerst! Van gestileerde kerstbomen tot complete kerstconcepten, bij www.versierdekerstboom.nl hebben we het allemaal.

Neem een kijkje op een van onze websites en laat u inspireren. Heeft u vragen of bent u op zoek naar een concept op maat? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

 

 

Activiteiten

2-nice B.V. bevindt zich in de rubrieken Decoratie & standbouw, Decor en rekwisieten, Decoratie evenementen, Plant- en bloemdecoraties, Standbouw, Styling en sfeerconcepten.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x